

## **FCNI Annual Conference - 2023**

September 23, 2023 10:00 am - 2:30 pm Central Time (CT)

Exploring Dimensions of Grief and Bereavement		
Time	Session	Presenter
10:00-10:15 15 minutes	Welcome Introduction to FCNI Board Opening Prayer	Mary Lynne Knighten, DNP, RN, NEA-BC, FCNI President
10:15-11:15 60 minutes	"Susan Mills Memorial Presentation" Ambiguous Loss: Unresolved Closure, Irresolvable Grief	Kathy Schoonover-Shoffner, PhD, RN, National Director, Nurses Christian Fellowship USA, Editor in Chief, Journal of Christian Nursing
11:15-11:20 5 minutes	Break	
11:20-12:20 60 minutes	Choice of Breakout Sessions	
Session A	Pinwheel Model of Bereavement	Ann Solari-Twadell, PhD, RN, MPA, FAAN, FCNI Past President
Session B	Ministry of Accompaniment—A Compassionate Journey of Community	Paula Staab Polk RN, BS
12:20-12:30 10 minutes	Break	
<b>12:30-2:00</b> 90 minutes	Grief and Loss Among Diverse Faith Traditions Panel Presentation	Nancy Romanchek, MPH, BSN, RN, CHPN Muslim Tradition Sharon Goldfarb, DNP, RN, FNP-BC, Jewish Tradition Edgar Montesa, DBA, RN, PHN, Gero-BC, Catholic Filipino Tradition
2:00-2:30	Closing Remarks/Evaluation FCNI Video Sending Prayer	Ann Solari-Twadell, PhD, RN, MPA, FAAN, FCNI Past President Renee Kumpula, EdD, MN, RN, PHN Linda Garner, PhD, RN

Planning Committee: Chair: Ann Solari-Twadell, PhD, RN, MPA, FAAN, FCNI Past President, Yvette Dulohery, EdS, MSN, APRN-BC, Linda Garner, PhD, RN, Mary Lynne Knighten, DNP, RN, NEA-BC, Renee Kumpula, EdD, MN, RN, PHN, Paula Staab Polk RN, BS

When: Saturday, September 23, 2023

Time: 10:00 am to 2:30 pm Central Time (CT)

**Registration:** 

Early Bird Registration through 8/31/2023

Members: \$90.00

Nonmembers: \$140.00

Registration 9/1/23 to 9/23/2023Members \$100.00

Nonmembers \$150.00

To Register: <a href="https://www.fcninternational.org/event-5374669">https://www.fcninternational.org/event-5374669</a>